Sunset – zimska oaza na Savskom jezeru

Čini nam se da zima nikada nije duže trajala, ali skoro joj se ne nazire kraj. Međutim, zima ne predstavlja samo tmurno vreme i kratke dane, već i romantičnu snežnu atmosferu, okupljanje oko toplih kamina i omiljene specijalitete.

Iako su vam verovatno prve asocijacije na Adu leto, plaža, kafići i kokteli, otkrivamo vam jedno mesto na popularnom beogradskom kupalištu u kojem ćete rado provesti i hladne zimske dane.

Smešten na makiškoj strani Savskog jezera, okružen prirodom, daleko od gradske vreve, restoran Sunset pružiće vam celodnevni provod i pravu zimsku idilu. Kada zakoračite u rustičan prostor u kom dominira drvo, ugrejaće vas toplina koja dolazi iz velikog kamina, ali i specijaliteti ispod sača koji se pripremaju na toplom ognjištu u središnjem delu restorana. Ideja sa kojom ovaj restoran dočekuje svoje goste već 20 godina je da se u njemu svi osećaju kao kod kuće.

Na meniju vas očekuje veliki izbor slatkih i slanih jela internacionalne kuhinje, a u odličnim ukusima i mirisima uživaćete dok kroz velike prozore posmatrate pahulje koje provejavaju. Izaberite neki od domaćih specijaliteta od mesa, ribu i morske plodove ili italijanske specijalitete, a za svako jelo sa menija naznačeno je koliko kalorija sadrži što će vam pomoći ukoliko je jedna od vaših novogodišnjih odluka da povedete računa o svojoj liniji.

Osim ukusnih specijaliteta i tople atmosfere, Sunset nudi i odličan noćni provod. Svakog dana u večernjim satima sve generacija uživaju u svetskim i domaćim hitovima u živim izvođenjima poznatih klubskih bendova, a pravo uživanje doživećete uz glas Nade Pavlović, dive džez muzike, koja svoje nastupe često održava baš u ovom lokalu.

Ništa manje uživanje u Sunsetu dolazi sa toplim letnjim danima i večerima kada se svirke sele ispred lokala, a Beograđani i njihovi gosti u sjajnim ukusima, melodijima, hladnim pićima i voćnim kupovima uživaju na plaži ili u hladu terase restorana.

Sunset je restoran za celu porodicu tako da će sve roditelje obradovati prostrano dečije igralište sa ljuljaškama, penjalicama i toboganima na kom najmlađi mogu uživati u igri dok o njima svakoga dana brinu vaspitačice kako bi roditelji mogli da se opuste dok su njihova deca u sigurnim rukama. U Sunsetu takođe možete organizovati i proslavu dečijih rođendana uz klovnove, mađioničare, vile i vilenjake, animatore, dekoratere i kuvare koji će učiniti da se tog dana prostor, meni i zabava prilagode željama vašeg mališana.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: