Besplatne radionice u Kulturnom centru “Čukarica”

Krajem meseca avgusta, u Kulturnom centru “Čukarica”  biće održano nekoliko besplatnih kreativnih radionica za decu i odrasle. Svi zainteresovani će svoje slobodno vreme moći da provedu učeći i savladavajući nove veštine, ali i rekreirajući se u salama za rekreaciju ove ustanove.

Program:

Radionice kulture pokreta za mame i decu će biti realizovane od 17. do 21. avgusta od 11 do 12.30 časova. Ovaj specijalni program namenjen je mamama i deci (ćerkama) kako bi proveli kvalitetno zajedničko vreme uz ritam, igru i vežbe. Sastoji se od kombinovanih vežbi u paru, pojedinačnih vežbi, kao i vežbi kretanja po prostoru koje će korigovati držanje tela. Vežbe podstiču uzajamnu podršku i poverenje na prirodan i spontan način. Radionicu kulture pokreta za mame i decu, kao i rekreativni balet za odrasle će voditi diplomirana balerina Marija Jevtić.

Rekreativni balet za odrasle će se održati od 24. do 28. avgusta od 11 do 12 časova. Ovaj program podrazumeva vežbe za pravilno držanje tela i pokretljivost, kondiciju i koncentraciju i obuhvata osnovne korake baleta kako bi se podstakla elastičnost i gracioznost. Namenjen je i polaznicima koji se nisu bavili baletom. Časovi će biti održavani u malim grupama, dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Radionica novinarstva za decu od 10 do 15 godina će se održati od 24. do 28. avgusta od 11 do 13 časova.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 011 3552 678.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: