Besplatne radionice na Vračaru u okviru manifestacije “Mjuzikl dan”

U subotu 6. aprila sa početkom u 10 časova u Božidarcu u oviru manifestacije “Mjuzikl dan” biće održane radionice namenjene različitim uzrastima.

Svi mališani kao i odrasli koji vole da glume, plešu i pevaju moći će da učestvuju u radionicama gde će moći da nauče koreografiju i pesme iz omiljenih dečijih filmova,  a u okviru porodične koreografije zajedno će učestvovati deca i roditelji.

Deca uče koreografije i pesmice iz poznatih dečijih crtaća i spajaju ples sa pevanjem kako bi radili na motorici i spajanjem obe hemisfere mozga. 

Na porodičnoj radionici očekujte vas pevanje omiljenih Dizni hitova, učenje porodičnih koreografija i razgovor o omiljenim crtanim likovima i razvoj vaše i dečije mašte. Očekujte da ćete se bolje upoznati sa svojim detetom, ali i sa drugim roditeljima, da ćete uživati i mnogo se smejati.

Na radionici za odrasle ćete prvih sat vremena sa poznatom koreografkinjom Helenom Petrović raditi koreografiju na jednu od najpoznatijih mjuzikl numera, a zatim ćete sat vremena sa direktorkom škole mjuzikla Lidijom raditi vežbe pevanje kroz igru i glumu, spajati ples sa pevanjem i razviti svoje samopouzdanje i sigurnost u sebe, svoje držanje i svoj glas.

Radionica za penzionere je prva mjuzikl radionica ikada organizovana za penzionere sa ciljem da se zabave, nauče koreografiju i pevaju kroz razne omiljene likove iz filmova.

Vreme održavanja kreativnih radionica:
10 – 11 časova – radionica za decu od 3 do 5 godina
11.15 – 12.15 časova – radionica za decu od 6 do 10 godina
12.30 – 14 časova – porodična radionica
14.30 – 16.30 časova – radionica za odrasle
17 – 18.30 časova – radionica za penzionere

Radionice su besplatne, ali je prijava obavezna putem linka.

Projekat realizuju škola mjuzikla Eudven i Božidarac uz podršku gradske opštine Vračar.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: