Beograd dobija drive in bioskop

Iako epidemija koronavirusa jenjava, i dalje moramo voditi računa kako bismo zaštitili sebe i sve oko sebe. Zbog mera predostrožnosti do daljnjeg su otkazani svi umetnički i sportski događaji koji se održavaju u zatvorenom, kako u svetu, tako i u našoj zemlji. Ali kako bismo ipak mogli da se zabavljamo u narednim mesecima, kultura će se preseliti pod vedro nebo.

Bioskopi su mnogima omiljena zabava, zatvoreni su već dva meseca, a biće nam uskraćeni i u narednom periodu. Zbog toga, po ugledu na mnoge svetske metropole, Beograd će dobiti prvi bioskop na otvorenom u kome će se filmovi gledati iz automobila.

Beograđani će 1. juna na parkingu Ade Ciganlije imati priliku da uživaju u ugođaju kakav smo do sad viđali samo na filmovima. U toku juna ovaj bioskop će biti besplatan, dok će 1. jula početi naplata karata. Program će obezbeđivati Kombank dvorana, a gledaoci će imati priliku da na velikom platnu vide filmove koji su bili na repertoaru, ali su zbog epidemije prekinuli svoj bioskopski život.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: