5 filmova koji će vas odvesti u Italiju

Leto nam je sve bliže, a putovanja nam se i dalje čine dalekim i neizvesnim. Italija je mnogima jedna od omiljenih letnjih destinacija, ali ovog leta moraćemo da je preskočimo. Dok maštamo o prelepim predelima ove zemlje, predlažemo vam filmove koji će vas odvesti upravo tamo.

POD SUNCEM TOSKANE

Spisateljica iz San Franciska razočarana nakon razvoda odlazi u Toskanu i zaljubljujući se u prelepe predele impulsivno kupuje oronulu kuću u malom selu. U ovoj romantičnoj komediji uživaćete u pejzažima čarobne italijanske regije.

RIMU S LJUBAVLJU

Vudi Alen nas vodi u Rim, upoznaje nas sa njegovim stanovnicima i posetiocima, njihovim isprepletanim odnosima i sudbinama punim romanse, komedije i avanture, i sve to u večnom gradu sa odličnom glumačkom postavom.

PISMA JULIJI

Ova romantična komedija smeštena je u Veronu, grad Romea i Julije, sa Amandom Sejfrid u glavnoj ulozi. Kada slučajno otkrije pismo o nesrećnoj ljubavi staro 50 godina počinje njena neobična i inspirativna potraga.

PRAZNIK U RIMU

U ovom romantičnom filmu iz 1953. godine prvi put je javnosti predstavljena Odri Hepbern, a ona je za tu ulogu osvojila Oskara. Prepoznaćete čuvene scene u kojima princeza, bežeći sa američkim novinarom koga tumači Gregori Pek, obilazi najveće znamenitosti italijanske prestonice.

TURISTA

Ovaj uzbudljivi triler sa Anđelinom Džoli i Džoni Depom u glavnim ulogama, vodi nas u šarmantnu Veneciju. A u njoj vas očekuju intriga, romansa, opasnost, glamur, kanali, gondole i prelepi kadrovi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: