Belgrade Music Week – novi festival na Ušću

Nakon Belgrade Beer Festa, u okviru Cloud Festivals platforme na Ušću će biti održan i Belgrade Music Week od 23. do 25. avgusta. Za sve posetioce ulaz će biti slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp koja je dostupna na Google Play i App Store-u i koja će služiti kao propusnica.

Beogradsko izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće najpopularnije domaće i regionalne zvezde.

Petak, 23. avgust, rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića. Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić.

Poslednjeg dana Belgrade Music Week-a, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. “All you can drink VIP PASS” omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs.
Neograničena konzumacija u VIP zoni podrazumeva da će posetioci celo veče imati na raspolaganju sve vrste piva, kao i više od 30 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: