Otvoren prvi Starbaks u Srbiji

Verovatno najpoznatiji lanac kafeterija na svetu danas je zvanično otvorio svoj prvi lokal u našoj zemlji, u tržnom centru “Rajićeva” u Beogradu.

Na samom ulazu u šoping centar “Rajićeva” u Knez Mihailovoj ulici nalazi se ovaj lokal čuven po kafama u velikim čašama, neobičnim ukusima, personalizovanom pristupu kupcima i komforu.

Dugoočekivano otvaranje privuklo je veliki broj ljubitelja kafe da prvi probaju proizvode ovog američkog brenda koji spada među sto najprepoznatljivijih brendova na svetu rasprostenjenog na šest kontinenata. Ovo je inače prvi lokal otvoren na prostoru bivše Jugoslovije, a najavljeno je uskoro otvaranje novih lokala u zemlji.

Tokom čitavog dana mladi i stari, Beograđani i turisti čekali su u redu za čuvenu kafu u kartonskoj čaši sa svojim imenom. U ponudi beogradskog lokala nalaze se prepoznatljive Starbaks kafe i drugi napici, kao i peciva, salate i slatkiši. Lokal ima unutrašnji deo i terasu, ali danas nije bio dovoljan da primi sve mušterije, tako da se većina odlučila za kafu za poneti, po čemu je takođe poznat ovaj brend.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: