Savršeno zimsko venčanje

Iako su tradicionalno najpopularniji meseci za venčanja maj, jun i septembar, kada je dovoljno toplo za venčanice sa golim leđima i sandale, ali ne i pretoplo za svo cveće koje koristimo u dekoraciji, venčanja i u drugim mesecima i sezonama mogu imati svoju draž.

Mladenci se retko odlučuju za venčanje u zimskim mesecima, u strahu od hladnoće i padavina, ali upravo zima i sneg mogu biti čarobni sastojci za savršen dan iz bajke.

Ukoliko ste ljubitelji zime, planine, snega i zimskih sportova, onda je upravo ovo idealno vreme za venčanje po vašem ukusu.

Jedna od prednosti venčanja u zimskim mesecima je upravo ta što su venčanja retka, pa ćete mnogo lakše i brže obaviti celokupnu organizaciju. Dok sale i bendove za popularne mesece morate rezervisati po godinu dana ranije, ukoliko se odlučite za zimsko venčanje, ne samo da ćete imati veći izbor prilikom odabira svih stavki, već ćete verovatno proći jeftinije, jer restorani često imaju posebne cene za venčanja van sezone.

Kako biste napravili bajkovito zimsko venčanje, izaberite temu u skladu sa godišnjim dobom. Opredelite se za dekoraciju u beloj boji, a ako vaš dan ukrase snežne pahulje, dobićete pravu zimsku idilu. Iskoristite romantično vreme i prenesite sneg i u unutrašnjost prostora u kome se održava proslava. U ponudi možete naći veštaćki sneg koji će napraviti čarobnu atmosferu dok plešete svoj prvi svadbeni ples. Za dekoraciju možete koristiti led, šišarke, različite vrste cveća i sveće koje će stvoriti pravu zimsku romantičnu bajku.

U letnjim mesecima mladencima je neretko pretoplo u slojevitim venčanicama i odelima, ali na svojoj zimskoj svadbi možete uživati bez ovog problema. Izaberite romantičnu zimsku venčanicu sa dugim rukavima koje su posebno glamurozne, dodajte detalje u skladu sa sezonom, i frizuru i šminku prilagodite vremenu. Preko ramena prebacite krzno, stavite šubaru i rukavice i pretvorite se u princezu zaleđenog kraljevstva.

Zimski ambijent učiniće da imate romantične i originalne fotografije sa venčanja. Provozajte se kočijom po snežnim ulicama, napravite šaljive fotografije na snegu ili ambijent iz romantičnih ruskih romana.

Ne dozvolite da vam nepredviđeni vremenski uslovi pokvare dan. Pripremite čizme u kojima će vam stopala ostati suva, a u elegantne cipele se može preobuti kada uđete na proslavu. Uživajte u zimi, svom danu i prepustite se uživanju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: