Krenite u virtuelnu vožnju svetskim metropolama

Nova svakodnevica bez putovanja mnogima teško pada. Zbog toga su se brojni sajtovi dosetili da organizuju različite virtuelne ture muzejima i galerijama, ali ako u poseti gradovima uživate u obilasku ulica, oduševiće vas sajt koji smo pronašli.

Preko “Drive and listen” možete se za samo nekoliko klikova naći u nekoj od svetskih metropola vozeći se kolima kroz najlepše ulice i to uz zvuke nekog od lokalnih radija.

Krenite u vožnju Njujorkom, Havanom, Buenos Ajreseom, Rio de Žanierom, Moskvom, Tokiom, Majamijem, Parizom, Rimom, Istanbulom, Lisabonom, Barselonom ili gradom koji poželite sa dugačke liste. Možete izabrati brzinu kojom ćete se voziti, slušati zvuke sa ulice, vesti i muziku sa lokalnih radio stanica.

Sajt je prvobitno nastao kao aplikacija prošlog proleća dok je veliki deo sveta bio “zaključan”, pa tako i jedan student iz Istanbula na studijama u Minhenu kome je nedostajao njegov rodni grad, zbog čega je došao na ideju da krene na virtuelno putovanje. Od tada je, na oduševljenje ljudi širom sveta, dodavao nove gradove i omogućio i drugima da leče nostalgiju za domom, ali i da uživaju u omiljenim gradovima, kao i onima koje još nisu imali priliku da posete.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: