Tiny mine – Domaći brend minimalističkog nakita koji obožavamo

Često je dovoljan samo komad nakita da od jednostavne, modna kombinacija postane upečatljiva. Već nekoliko godina vlada trend minimalističkih ogrlica, narukvica, prstenja i minđuša. Dok su širom sveta brendovi dizajnirali što manje i zanimljivije komade nakita, u Srbiji su dve sestre odlučile da i same započnu proizvodnju ovakvog nakita koji u tom trenutku nije mogao da se nađe na našem tržištu.

Iz želje da stvore nakit za sebe, Lani Čorak i Bojani Prekajski javila se ideja da isti nakit ponude i ostalim devojkama koje dele njihov ukus. Tako je pre pet godina nastao brend “Tiny mine”. Započele su ručnu proizvodnju elegantnog decentnog, ali istovremeno moćnog nakita od plemenitih metala i dragog kamenja koji su žene na našim prostorima prihvatile sa oduševljenjem.

Lana je po profesiji dizajner enterijera i svoje decenijsko iskustvo prenela je na izradu nakita. Ona je idejni tvorac i glavni dizajner. Bojana je ekonomista sa višegodišnjim iskustvom u korporativnom okruženju u oblasti telekomunikacija. Primenjujući znanja iz oblasti dizajna i poslovanja napravile su odličan spoj umetnosti i biznisa.

Obe sestre učestvuju u dizajnu, ali i sami kupci se često javljaju sa željama, a one im izlaze u susret. Tako se stvaraju unikatni komadi nakita koji su poslednjih godina veoma popularni u celom svetu, jer je više nego ikada izražena potreba da se kroz detalje izrazimo i iskažemo svoju različitost. Tako su u “Tiny mine”-u upravo personalizovani komadi nakita i najprodavaniji.

U njihovoj ponudi najzastupljenije su ogrlice i prstenje, a na lančićima i narukvicama nalaze se najrazličitiji privesci od zvezdice, imena, inicijala, pa sve do kormila, broda, aviona, planete, pahulje, leptira, puzle i oblaka, a imaju i posebnu kolekciju za kućne ljubimce. Pronaći ćete i za svog muškarca dugmad za manžetne koju možete naručiti u obliku automobila, lopte, ili sa simbolom njegovog omiljenog superheroja.

U trendu je nošenje više slojeva tankih ogrlica koje će podjednako lepo izgledati u kombinaciji sa mekanim džemperima, kao i leti na preplanunoj koži. Ovaj nakit od srebra i zlata idelan je poklon i za praznike pred nama. Sigurni smo da ćete pronaći originalan poklon za vama dragu osobu koji će za nju imati posebno značenje.

Prodaja “Tiny mine” nakita vrši se preko interneta, za izradu je potrebno nekoliko dana, a plaćanje se vrši pouzećem, tako da možete uživati u brzoj i sigurnoj kupovini. 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: