Sezane – brend koji predstavlja francuski šik

Ako volite francuski stil, klasiku, ležernost, udobnost, kvalitetne materijale, nežne boje, komade koji se lako iz dnevnih pretvaraju u večernje, ako vas oduševljava kako Parižanke džempere nose uvučene u farmerke, ako volite luksuzne kožne aksesoare, onda morate voleti Sezane.

Morgan Sezalori posao je započela prodajuću na eBay-u vintidž komade svoje sestre koje je ostavila kada se odselila, da bi 2013. nastao brend Sezan, koji je ime dobio u kombinaciji njenog imena i prezimena, inspirisan upravo vintidžom. Sezan je počeo kao onlajn brend, što ga je i istaklo u odnosu na druge slične francuske modne kuće.

Danas se Sezan prodavnice nalaze u Parizu, Londonu i Njujorku, a njihove kolekcije rasprodaju se za samo nekoliko dana. Ideja njihovih butika je da pruže toplu i intimnu atmosferu, kao kod kuće.

U ponudi ovog brenda nalaze se svilene haljine, mekani vuneni džemperi, pastelne boje, cvetni dezeni, dobro ukrojene farmerke, praktične kožne torbe, čipkane košulje, elegantne cipele, bele majice sa natpisima, nakit, topli kaputi, karneri, mašne, pruge i ženstvenost. Sezane nudi sve komade potrebne da se kreira besprekoran francuski šik.

Svoju popularnost brend je stekao i pristupačnim cenama u odnosu na konkurenciju. Cena većine komada kreće se oko 100 evra. Takođe, osim o kvalitetnim materijalima, besprekornom dizajnu i detaljima, brend vodi računa i o održivosti, što postaje sve značajniji kriterijum za probirljive kupce.

Ako vas zanima kako se oblače Francuskinje, odgovor je upravo Sezane.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: