Revija Marije Šabić obeležila treće veče Serbia Fashion Weeka

Čuvena domaća dizajnerka Marija Šabić, u petak 11. oktobra na Serbia Fashion Week-u predstavila je svoju najnoviju kolekciju koja nosi naziv “Poruka iz Orleana”.

“Kolekcija je inspirisana srednjovekovnom Francuskom, modnim detaljima koje sam želela integrisati u savremeni stil odevanja”, poručila nam je Marija.

Pored elegantnih haljina kojima Marija Šabić već godinama unazad ističe ženstvenost, poseban akcenat ovog puta stavljen je i na dobro iskrojene ženske komplete. Različiti krojevi i forme haljina i kompleta, luksuzna čipka, brokat, til, štof i drugi pažljivo odabrani materijali krasili su modele i ostavili bez daha sve prisutne posetioce. Kombinacije crne, bele, različitih nijansi sive, crvena i bež su boje koje preovladavaju kolekcijom u kojoj će dame od stila imati priliku da uživaju.

Posebno društvo manekenkama na pisti pravili su šarmantni kućni ljubimci koje su ponele u rukama, a koji su i sami uživali u ovoj večeri raskoša materijala, krojeva i boja.

Marija je u modi aktivno angažovana od tinejdžerskih dana, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri postigla je brojne uspehe. Glamurozne večernje haljine ove kreatorke nosile su mnoge poznate ličnosti iz javnog života i sveta umetnosti.

Marija Šabić je osnivač Modne kuće “Fara” koja se nalazi u Subotici, gde možete kupiti njene kreacije, a u Beogradu ih možete pronaći u Design Store-u “Terazije 5”.

U nastavku pogledajte fotografije sa revije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: