Nežni i ženstveni modni dodaci za kosu koje kreira šarmantna Sara Stojanović

Moda nema granice, a detalji su ključna stvar i pečat svakog stajlinga, stoga treba da budu pažljivo odabrani jer i najjednostavniju odevnu kombinaciju mogu da učine zanimljivom. Aksesoari su tajna dobrog stila koju modni znalci veoma vešto koriste.

Jesen je savršeno godišnje doba za poigravanje sa modom, a pored kapa i kačketa koji su aktulni u ovom periodu pripremili smo vam i zanimljive modne dodatke za kosu koji će istaći vašu ženstvenost, a svaki vaš stajling učiniti orginalnim.

Turbani, trake i šnale brenda “S.S. ribbon” koje od nedavno kreira šarmantna Sara Stojanović su detalji koji će svaku frizuru učiniti posebnom.

“Još kao mala sam volela da nosim trake za kosu, a na našem, ali i stranom tržištu retko se mogu pronaći adekvatni modeli. Putujući po svetu sam istraživala i nalazila ideje  za savršene trake, mašne i turbane i tako sam odlučila da pokrenem brend po svom ukusu. Aksesoari za kosu koje ja dizajniram namenjeni su za svako godišnje doba i sve uzraste, a izrađuju se u svim bojama i od različitih materijala,  tako da ih možete kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju.” – ispričala  nam je Sara, manekenka i diplomirani pedagog, koja je nedavno osnovala svoj brend i sama osmišlja i dizajnira trake za kosu, turbane i šnale.

Modni dodaci za kosu za kolekciju jesen/zima su izrađeni od pliša, buklea, brokata, čipke, tvida, kao i detelja sa svarovski kristalima i mnogih drugih materijala koje Sara uglavnom nabavlja po Evropi i Aziji. Svi modeli osim što izgledaju estetski lepo, imaju funkciju da budu topli, prilagodljivi i prijatni, tako da ih i ne osetite na glavi.

Trake, turbane i šnale možete poručiti na instagram stranici S.S ribbon, gde možete pogledati sve modele, a na vama je da izaberete omiljenu boju i napravite svoj unikatan modni detalj. 

“Prodajno mesto zimske kolekcije je u pripremi i biće objavljeno u decembru. Za sada smo u malom ateljeu u Beogradu, gde možete videti isprobati sve modele. Do kraja godine su u planu i drugi gradovi Srbije, ali i sveta.” – poručila nam je Sara.

U primpremi je kolekcija Lux by S.S. koja će biti predstavljena pred Novu godinu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: