Najlepše novogodišnje jelke sa Instagrama

Ukoliko još niste okitili svoju novogodišnju jelku i nedostaje vam inspiracija, mi smo je potražili za vas. Zavirili smo na Instagram i pogledali kako blogerke, influenserke, ali i agencije za dekoraciju ovog decembra ukrašavaju jelke, koje simbolizuju praznike i zauzimaju centralno mesto u svakom domu.

Pre nego što izaberete ukrase, potrebno je da izaberete odgovarajuću jelku za svoj prostor, a mi vam savetujemo da to bude veštačka jelka kako bismo vodili računa o ekologiji i ne bismo nepotrebno uništvali šume. Poslednjih godina veoma su popularne jelke čije su grane posute belom bojom po ugledu na snežne pahulje, a ovakve jelke uneće dodatnu dozu nežnosti, romantike i božićne čarolije u vaš dom.

Nakon jelke, na redu su ukrasi. Ove sezone dominiraju pastelne boje koje će jelke prošarane belom bojom učiniti dodatno romantičnim. U ponudi je veliki izbor kugli, ali i raznovrsnih oblika, pa se tako na vašoj jelci mogu naći zvezde, sanke i skije, vile, jednorozi, cveće i mašne. Ne zaboravite lampice koje će kada padne mrak osvetljavati vašu jelku i upotpuniti prazničnu atmosferu. Jelke možete postaviti na krznene prostirke ili u postolja, a dodatno ih možete ukrasiti figurama i poklonima koji će stajati u podnožju.

U nastavku pogledajte najlepše dekorisane jelke koje smo izdvojili za vas.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: