Mantil-jesenji modni klasik

Juče nam je kalendarski stigla jesen, a već jutros i jesenje vreme koje nam po pravilu teško pada, ali kada je moda u pitanju, radujemo se jeseni. Septembar uvek donosi nove kolekcije u naše omiljene prodavnice, ali i nedelje mode gde sa još većom pažnjom od predstavljanja kolekcija svetskih dizajnera za sledeće proleće i leto, uživamo gledajući šta su to modne urednice, blogerke i ostali pratioci nedelja moda obukli za svoje pojavljivanje na njima.

Sa padom temperature dolazi i veća mogućnost našeg izražavanja kada je stil u pitanju. Dok smo tokom leta pokušavali da se oslobodimo suvišnih slojeva i gotovo da nismo izlazile iz svojih najlaganiji haljina, jesen nam ponovo daje priliku da se poigravamo sa materijalima, krojevima i slojevima.

Neizostavan komad koji se svake, pa i ove jeseni nalazi u našim ormanima, ali i u ormanima svetskih trendseterki, svakako je mantil. U svojoj klasičnoj bež boji, pruža nam nebrojane mogućnosti za kombinovanje. Bilo da ga obučete preko omiljenih farmerki ili letnje haljine, on vam garantuje da ćete izgledati istovremeno klasično i u trendu. Možete ga nositi sa elegantnim sandalama ili patikama, a upravo to što sa jednim mantilom možete napraviti toliko različitih kombinacija i jeste razlog zašto mu se vraćamo svake jeseni.

U nastavku vam donosimo predloge kako ove jeseni da ponesete mantil.

 

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve) дана

 

Објава коју дели Emma Hill (@emmahill) дана

 

Објава коју дели Anisa Sojka (@anisasojka) дана

 

Објава коју дели Jessie Bush (@wethepeoplestyle) дана

 

Објава коју дели Style of Paris (@lenaruna) дана

 

Објава коју дели Emma Hill (@emmahill) дана

 

Објава коју дели Jessie Bush (@wethepeoplestyle) дана

 

Објава коју дели A Y L I N (@aylin_koenig) дана

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: