Mango editorijal inspirisan prazničnom večerom

Vreme praznika nam je sve bliže i nije rano da počnete da razmišljate o svojim svečanim kombinacijama, ali i proslavama u kojima ćete uživati sa prijateljima. Kućne žurke su jedan od najboljih načina da sa bliskim ljudima uživate u prazničnoj atmosferi, a upravo jedna takva večera poslužila je modnoj kući Mango kao inspiracija za novi editorijal.

Dve sestre u Londonu organizovale su večeru za svoje bliske prijatelje kako bi proslavile praznike. To je tema ove kampanje u kojoj gledamo društvo koje izvodi trikove sa kartama, uživa u šampanjcu, pravi analogne fotografije, igra stoni tenis, pleše, domaćice koje u šljokicama i visokim potpeticama pripremaju špagete, uživanje u zvucima klavira i istovremeno elegantnu i opuštenu atmosferu tokom večere.

Ovim editorijalom Mango nas podseća na zajedništvo i prijateljstvo koji bi trebalo da su okosnica praznika. Pripremanje večere i spremanje za nju jednako su zanimljivi kao i samo druženje za trpezarijskim stolom. U privatnosti doma okruženi najbližima, dobijamo priliku da budemo svoji, da još bolje upoznamo jedni druge, da uživamo u iskrenosti, pripadanju i zajedništvu. I naravno, da se okušamo u pripremanju novih specijaliteta. To je prilika da se sa bliskim prijateljima prisetimo nezaboravnih uspomena i napravimo planove za nove. A ako se svemu tome dodaju savršeni elegantni autfiti, jasno je zašto nas je ovaj editorijal oduševio.

Šljokičaste haljine, plišani muški sakoi, saten, bunda od veštačkog krzna u dezenu leoparda, crna i zlatna boja čine ovu prazničnu kolekciju koja se nalazi u prodaji. Neka vam ovaj editorijal posluži kao inspiracija kako da i sami proslavite predstojeće praznike i uživate u njima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: