Kožna jakna – komad bez kog ne možemo da zamislimo jesen

Sa dolaskom prvih jesenjih kiša i padom temperature, omiljene letnje haljine ponećemo u novim kombinacijama. Hladna jutra i večeri obradovala su sve ljubiteljke mode jer se nakon vrelih letnjih dana ponovo pruža veća mogućnost za kombinovanje. Trendseterke su već obule svoje kaubojke koje će im biti omiljeni izbor obuće u narednim mesecima. Uz lepršavu haljinu i kaubojke, za nepogrešiv autfit treba vam još samo kožna jakna.

Ovaj klasični komad mnogim ženama, ali i muškarcima, neizostavan je za sve prolećne i jesenje dane, dnevne i večernje prilike, elegantne i opuštene kombinacije. Klasičnu crnu kožnu jaknu možete poneti sa farmerkama, patikama i običnom majicom, ali i preko elegantne haljine kojoj će dati dozu rokerskog stila. U zavisnosti od stila, izaberite model sa naglašenim ramenima, bajkersku, dugu ili kratak model koji će naglasiti vaš struk, onaj sa dodatkom resa ili nitni.

Osim nezaobilazne crne, u ponudi mnogih brendova mogu se naći i kožni modeli u različitim bojama poput crvene, plave ili žute, za one smelije, koji se ne boje modnih eksperimenata. Uz efektnu kožnu jaknu, ostatak autfita može biti potpuno sveden.

U nastavku pogledajte naše predloge kako da ponesete ovaj komad.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: