Karantinski ples na pariškom balkonu

Ako volite modu, putovanja, dobre fotografije, Pariz, Instagram, cveće, romantičan pogled na život i lepotu u svakom obliku, morate voleti i Kejti. Rođena je u Gruziji, odrasla u Moskvi, ali vođena snovima, zaljubljena u grad svetlosti, danas je prava Parižanka i predstavnica njegovog šika.

Ova šarmantna devojka besprekornog stila vodi blog posvećen modi, lepoti, putovanjima i fotografiji. Na njemu možete pronaći prelepe autfite, savete kako da napravite odlične fotografije, upoznaće vas sa Parizom, a možete i kupiti “presets” za savršene fotografije, kao i njenu kolekciju nakita. Na njenom Jutjub kanalu možete pogledati i vlogove, ali ono po čemu je Ketevan Giorgadze najpoznatija je, svakako njen Instagram profil, na kome ima preko pola miliona pratilaca.

Romantične haljine, pariški bistroi i parkovi, baget, beretke, cveće, egzotične destinacije, romantično venčanje na Siciliji, elegancija, prefinjenost, umetnost, samo su neki od razloga zbog kojih volimo da pratimo njen profil Katie One. Tokom trajanja karantina, ovo je postao i profil koji stotinama hiljada ljudi širom sveta ulepšava dane. Kejti je trećeg dana karantina odlučila da sa suprugom na balkonu njihovog stana zapleše pred kamerom i snimak podeli sa svojim pratiocima. Od tada, ovaj simpatičan par oduševljava pratioce svojom neposrednošću, zaljubljenošću i kreativnošću.

Više od 45 dana, koliko je prošlo u međuvremenu, oni su gotovo svakodnevno plesali različitim stilovima, menjali autfite, muzičke žanrove, kišu i sunce, smišljali originalne koreografije i pravili još originalnije video zapise. Kejt je na balkonu plesala u svojoj venčanici, prikazala nam kako širi veš, ali i kako imaju romantičnu večeru, organizovali su sopstvenu nedelju mode, rekreirali čuvenu scenu iz “Titanika”, glumili, imitirali, ludo se zabavljali i snimali prave male filmove uz zanimljive rekvizite i zalaske sunca. Zasmejavali su i uveseljavali svoje pratioce, ali i podstakli ih da se i sami plesom bore sa strahovima, karantinom i lošim vestima.

Ako još uvek niste, predlažemo vam da pogledate ove videe i sigurni smo da će ulepšati i vaše veče koje provodite kod kuće.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: