Kako blogerke ove sezone nose životinjski uzorak

Jedan od glavnih trendova koji se nametnuo početkom ove sezone je životinjski uzorak. Kada je ovaj dezen u pitanju mišljenja su podeljena, pripadnice nežnijeg pola su ili oduševljene njime, ili ne mogu da se zamisle u njemu. Za nošenje ovog trenda potrebna je hrabrost, pogotovo za kapute u ovom dezenu koji su veoma popularni ove jeseni.

Prodavnice su prepune različitih komada sa ovim printom, tako da ćete lako pronaći nešto za sebe, bilo da želite da obučete haljinu, suknju, bluzu ili pantalone. Ukoliko ne želite da životinjski uzorak nosite na komadu koji dominira vašom kombinacijom, ponesite neki detalj u ovom dezenu poput šešira, pojasa, torbe ili marame. Važno je samo da ostatak kombinacije bude sveden.

Popularni su komadi sa leopardskom i tigrastom šarom, ali vodeće mesto zauzima zmijski uzorak koji se našao i na čizmama.

Modne blogerke su naravno među prvima prihvatile ovaj trend i svaka ga je ponela u skladu sa svojim senzibilitetom i uklopila ga u svoj stil. Donosimo vam njihove fotografije koje će vas inspirisati kako da i sami ponesete ovaj dezen.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: