Šiške – glavni jesenji trend u frizurama

Svaka sezona sa sobom nam donosi želje za promenama, a najčešće promena na koju se žene odlučuju povezana je sa njihovom kosom. Jedan od glavnih trendova koji se izdvojio su frizure sa šiškama.

Šiške svaku frizuru čine više šik, odaju utisak ženstvenosti, prefinjenosti, mladosti, tajnovitosti i zavodljivosti. Ono što volimo u vezi sa šiškama je što ima veoma mnogo načina na koje ih možemo nositi.

Međutim, iako mnoge žene maštaju o ovoj frizuri, na nju se nije lako odlučiti iz nekoliko razloga. Pre svega, treba pronaći idealan tip šiški koji odgovara našem obliku lica i strukturi kose, a i kad pronađemo tu, savršenu frizuru, ono što zadaje mnogo muke je održavanje. Šiške su dosta zahtevne i često je potrebno mnogo vremena i strpljenja kako bi se stilizovale. Ipak, jednom kad savladate veštinu održavanja šiški, frizure sa šiškama postaju omiljen izbor.

Možete ih nositi ravno podšišane, istanjene sa strane lica, a ove jeseni posebno su u trendu kratke šiške koje odaju utisak mladosti i buntovništva.

U nastavku smo izvojili fotografije koje vas mogu inspirisati kako da i same ponesete ovaj trend.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: