Pričajmo o tome – besplatna onlajn psihološka podrška

Zbog situacije u kojoj se trenutno nalazimo, mnogi od nas se ne osećaju lepo u svojoj koži. Uznemirenost, strah, nelagodnost, napadi panike, nedostatak koncentracije, česte promene raspoloženja normalne su reakcije na vanredno stanje i opasnost zaraze koronavirusom. Ali, postoje ljudi koji se sa njima veoma teško nose i kojima je potrebna stručna pomoć kako bi prevazišli ovaj period.

Grupa psihoterapeuta, samoorganizovano i na svoju inicijativu, želi da pomogne svim građanima koji se u ovoj situaiaciji osećaju uplašeno, izolovano i usamljeno dajući im psihološku podršku i pomoć.

Stručna lica će savetodavnim radom sa svim zainteresovanim licima (osobama u izolaciji i karantinu, porodicama zaraženih osoba, zdravstvenim radnicima i saradnicima), pružanjem podrške, kao i adekvatnih informacijama o načinima prevazilaženja stresa i anksioznosti doprineti očuvanju mentalnog zdravlja u uslovima epidemije i vanrednog stanja.

Više informacija o ovom besplatnom onlajn projektu, kao i brojevima telefona psihoterapeuta potražite na Fejsbuk stranici “Pričajmo o tome”.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: