Nova maskara koju ćete obožavati

Bilo da volite svedenu svakodnevnu šminku ili želite da ostavite utisak glamurozne dive, pored savršenog tena, maskara je neizostavni deo svake “makeup” rutine. Pronalazak idealne maskare ni malo nije jednostavan zadatak i neretko se dešava da i pored konstantnog isprobavanja različitih ne pronađete onu koja vam savršeno odgovara.

“Beauty” brendovi neprestano tragaju za savršenom formulom, teksturom maskare i oblikom četkice koja će stvoriti efekat savršenih trepavica, ali toj potrazi došao je kraj. Nova Falsies Lash Lift maskara kozmetičke kuće Maybelline New York, postala je jedan od vodećih proizvoda na našem tržištu. Ona pruža efekat podignutih trepavica kao iz salona, sa naglašenom dužinom i volumenom, ali bez grudvica, a to je ono čemu svaka pripadnica ženskog pola teži.

Kod kratkih trepavica javlja se problem jer im ne odgovaraju sve teksture i zbog toga ne dolaze do izražaja, a Falsies Lash Lift maskara, koja je već mnogima postala favorit u kozmetičkoj torbici, nesumnjivo će taj problem rešiti. Zahvaljujući ovoj formuli prekrasno uvijene trepavice i zavodljiv pogled o kom ste dugo maštale su na dohvat ruke.

Pristupačne cene i kvalitetni proizvodi učinili su Maybelline New York jednim od najpopularnijih kozmetičkih brendova, koji na Instagramu ima preko 10 miliona pratilaca.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: