Frizure za vrele letnje dane

Letnje temperature, po svemu sudeći, potrajaće i narednih dana i nedelja. Jedan od problema koje dame muče u letnjim mesecima je šta uraditi sa kosom.

Isfenirana frizura na visokim temperaturama potrajaće tek nekoliko sati, a ukoliko ste srećnice koje imaju dugu i gustu kosu, u najtoplijim danima ona će vam predstavljati teret i dodatno vas grejati. Neke dame će se u ovim situacijama odlučiti na radikalni potez – šišanje, ali da se ne biste naknadno kajale zbog ove odluke, mi vam donosimo predloge za frizure koje su spas od vrućine.

Opuštena punđa

Frizura koja ne zahteva mnogo truda, praktična je, a istovremeno ženstvena i šarmantna i idealna za sve prilike – punđa. Nekada nas je asocirala na starije gospođe i zalizanu kosu, ali punđe su danas opuštene, neuredne i jednostavne. Bez obzira da li ste ljubitelj niskih ili visokih punđa, ovo je odličan način da skupite svoju dugu kosu. Punđu možete napraviti same za samo nekoliko minuta (možete potražiti tutorijale na YouTube-u), a možete je ukrasiti maramom ili dodati popularne ukosnice.

Pletenice

Mnogima omiljene letnje frizure uključuju pletenice. Veliki je izbor frizura ukrašenih na ovaj šarmantan način koji nas podseća na detinjstvo. Možete napraviti rajf od pletenica, dve riblje kosti, popularnu letnju frizuru od velikog broja sitnih ribljih kosti, punđu sa pletenicama ili jednostavne kike poput devojčica. Pletenice su odličan izbor i za različite letnje svečanosti ukoliko ste ljubiteljke romantičnog stila.

Konjski rep

Svakako najjednostavnija frizura koju možete napraviti svakog jutra kada želite da podignete kosu je konjski rep. Ni ovaj rep ne mora biti jednostavan i uvek isti. Uz pomoć slanog spreja za teksturu možete napraviti razbarušeni rep, možete ga ukrasiti maramom, zanimljivom gumicom ili ukosnicama ili ga kombinovati sa pletenicama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: