Ukoliko još niste, vreme je da pogledate monodramu “Šta me snađe”

Kada je u februaru prošle godine popularna glumica Anđelka Prpić premijerno beogradskoj publici prikazivala predstavu “Šta me snađe”, najtraženije ulaznice u gradu bile su upravo za ovu monodramu. Od tada, Anđelka je ovu urnebesnu komediju još mnogo puta prikazala u glavnom gradu, kao i širom naše zemlje i regiona, ali i širom Evrope. I nakon godinu dana, interesovanje za ovaj komad nije ništa manje.

Po scenariju izvanrednog Nebojše Romčevića, a u režiji Branka Đurića Đure, ovaj komad o dilemi savremene žene, nasmejaće vas i zabaviti. Šarmantna Anđelka tumači čak dvanaest različitih likova koji se smenjaju na sceni.

Glavna akterka je tridesetdvogodišnja bankarka Jovanka Joka Jakovljević koja se sasvim slučajno našla pred moralnom dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri. Kako bi donela ovu tešku odluku, ona u pomoć poziva čitav niz likova, od mame, babe, kume, psihološkinje… Likovi se smenjuju na velikom platnu, tako da nije reč o klasičnoj monodrami jer je glavna junakinja u interakciji sa ostalim likovima, već je ovo kombinacija televizijske i pozorišne predstave.

Ukoliko još uvek niste pogledali ovu neodoljivu komediju, ponovo imate priliku jer je u toku još jedna turneja. Nakon hrvatske publike koja je u nekoliko gradova prethodnih dana imala priliku da pogleda ovaj komad, Anđelka će se ponovo naći pred domaćom publikom. Predstave su zakazane za 27. februar u Aranđelovcu, 28. februar u Novom Sadu, 8. mart u Obrenovcu, 9. mart u Beogradu i 14. mart u Loznici. Povedite mamu, sestru ili drugaricu i uživajte u smehu i zabavi koju garantujemo.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: