U petak je jubilarna 20. noć knjige

U petak 14. juna od 17 časova do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se dvadeseta regionalna manifestacija Noć knjige.

Ovo će biti odlična prilika da po najpovoljnijim cenama kupite najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, kao i gift program, a uz svaku kupovinu očekuju vas brojna iznenađenja i pokloni.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na DexyCo knjige biće 30%, dok će strana izdanja i gift asortiman biti sniženi 20%. Noći knjige su se pridružili i mnogi drugi izdavači čija će izdanja moći da se kupe sa cenama sniženim do 20%.

Svi popusti moći će da se ostvare i prilikom online kupovine na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Samo u knjižari “Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu, kompanija GameS će obradovati gejmere i odobravaće 20% popusta na sve igre i prateću opremu za Noć knjige, dok će Dallas Records odobravati 5% popusta za diskove i vinile.

I ovu Noć knjige obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti: novi roman Jelene Bačić Alimpić “Njegove bele rukavice“, “Put do kuće svakog jutra sve je duži“ Fredrika Bakmana, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu “Nož“, nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića “Teodorin prsten“ i mnogi drugi.  

Noć knjige će se održati u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: