“Pobedi za decu prihvatilišta” – humanitarna fudbalska utakmica

U nedelju 11. novembra u 14 časova održaće se humanitarna fudbalska utakmica “Pobedi za decu prihvatilišta” na stadionu “Kralj Petar Prvi” na Banjici – stadion FK Rad.

Najveća nevladina organizacija u Srbiji “Udruženje Kraljevina Srbija”, koja radi pod pokroviteljstvom NJKV Prestolonaslednika Aleksandra vas poziva na humanitarnu fudbalsku utakmicu između reprezentacije novinara Srbije i reprezentacije Kraljevine Srbije. Utakmica će se održati u čast stogodišnjice od pobede Kraljevine Srbije u Prvom svetskom ratu.

Cena karte iznosi 200 dinara, a sva sakupljena sredstva od prodaje ulaznica su namenjena Prihvatilištu za nezbrinutu decu u Beogradu. Gledaoci će imati priliku da na fudbalskom terenu u nedelju vide mnoga poznata imena iz javnog života i sveta sporta.

Selektor tima Kraljevine Srbije će biti Dule Savić, a njegov pomoćnik Nenad Milijaš, dok će tim novinara voditi Milan Živadinović, čiji asistent će biti Aleksandar Stojanović.

Kapiten tima Kraljevine Srbije je Ljubinko Drulović, dok će za tim novinara nastupti: Boris Malagurski, Mašan Lekić, Zoran Kesić, Predrag Popović (Pop sa TDI radija), Darko Zlojutro, kao i mnogi drugi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: