Ovog leta ponovo uživamo u bioskopima na otvorenom

Već devetu godinu zaredom Beograđani u letnjim mesecima imaju priliku da omiljene filmove gledaju na ulicama i u parkovima. Filmstreet okuplja Beograđane i njihove goste još od 2011. godine kada je prvi prikazan film na ovaj način bio holivudski klasik “Kazablanka”. Do sada je u okviru Filmstreet-a prikazano više od 250 filmova na pedesetak gradskih lokacija, a broj posetilaca raste svake godine. Najbolje od svega je što su sve projekcije besplatne.

Prvog dana leta otvorena je nova sezona Filmstreeta u Studentskom parku projekcijom domaćeg filma “Južni vetar”, a sa prikazivanjima se nastavlja i ovog petka i subote. Ukoliko još uvek niste napravili planove za vikend, sa zalaskom sunca možete uživati u letnjem bioskopu.

U petak 28. juna na Cvetnom trgu u 20.30 časova biće prikazana romantična komedija “Ljubav i druge droge” sa En Hatavej i Džejkom Džilenholom u glavnim ulogama, dok će u subotu 29. juna na istoj lokaciji u isto vreme gledaoci moći da pogledaju triler “Oušnovih 8”, žensku verziju čuvenog filma “Igraj svoju igru”.

Ove godine posetioce očekuje 23 filma svetske kinematografije i dve predstave pod otvorenim nebom na različitim atraktivnim lokacijama u Beogradu. Za razliku od prethodnih godina, ovog leta organizatori su pripremili žanrovske, tematske vikend blokove projekcija.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: