Mesec dana besplatnog kursa samoodbrane za devojčice i žene na Opštini Zvezdara

Na opštini Zvezdara i ove godine kao i predhodnih povodom manifestacije “Šesnaest dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”, Klub borilačkih veština “Takeda” u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost organizuje besplatan kurs samoodbrane za devojčice i žene sa teritorije ove opštine, kao i za sve ostale zainteresivane, bez obzira na pol i uzrast, u cilju opše borbe protiv nasilja u porodici, vršnjačkog, ali i drugih vidova nasilja.

Besplatni treninzi za sve zainteresovane se održavaju od 26. novembra do 28. decembra ponedeljkom, sredom i petkom od 21 do 22 časa u OŠ “Stevan Sinđelić, koja se nalazi u ulici Milića Rakića 1 na Konjarniku. 

Osnovni kurs samoodbrane pod nazivom “Defen Do” obuhvata odbranu od 10 najčešćih laičkih napada Đu Đucu tehnikama, koje omogućavaju da se na najlakši način odbranite, oslobodite napada i dovedete sebe u situaciju da ne budete povređeni. Program se sastoji od tri nivoa: osnovnog, srednjeg i višeg nivoa. Osnovni kurs obuhvata i upoznavanje sa pravnim aspektima nužne odbrane, krajnje nužde i aspektima upotrebe sile. 

Kontakt za prijavljivanje: Borko Radovanović 064/1572727 i e-mail adresa takeda.dojo.srbija@gmail.com

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: