Manifestacija “Dani zdravlja” u Delta City šoping centru

Treća po redu manifestacija “Dani zdravlja” se održava u Delta City šoping centru na Novom Beogradu danas i sutra (15. i 16. februara) od 10 do 22 časa.

Ovaj događaj je posvećen zdravlju i zdravim životnim stilovima. Posetioci će moći da komuniciraju sa stručnjacima od kojih će dobiti korisne savete kako da unaprede svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice.

Manifestacija “Dani zdravlja” kreirana je sa ciljem da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa prevencijom, konzumiranjem zdravih proizvoda i motivisanjem posetioca da samo primenom zdrave ishrane, proverenih i zdravih proizvoda i preparata da mogu uticati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja i izgleda. Posetioce očekuju korisni saveti stručnjaka, atraktivni popusti, degustacija proizvoda i pokloni.

Za sve zainteresovane posetioce organizatori su pripremili i besplatne preventivne preglede. Možete izmeriti vitaminsko- mineralni status u organizmu kako biste otkrili koji vam minerali i vitamini nedostaju, a možete prekontrolisati i krvni pritisak i šećer u krvi. Imaćete priliku da se družite sa Milicom Đorđević, autorkom bloga “One light shot”, da degustirate vitamine, suplemente i zdrave namirnice, konsultujete se sa stomatolozima i saznate više o značaju oralne higijene za opšte zdravlje.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: