Ljuljaška i ljuljanko – radionica za celu porodicu

Ljuljanko je ljuljaška za sve uzraste, ali deca ga najviše vole jer je neiscrpan izvor zabave bilo da su sami ili u društvu.

Dragi roditelji, otkrijte radost lebdenja i igre u platnu koje poboljšava pažnju i razvija psihofizičke sposobnosti, iskoristite zimski raspust i upustite se u zanimljive avanture sa svojim mališanima.

Radionica se održava u nedelju 9. februara u 12 časova u SUPAerial studiu, u Ohridskoj 16. Koncipirana je kao podsticaj na pokret kroz igru i maštu, i postizanje ciljeva kroz animiranje i zabavu. Plan radionice je upoznavanje sa superelastičnim platnom Ljuljanka, podešavanje visine i ulaženje u platno, balans pozicije i igrice, vrtlog igrice, savladavanje prepreka, rotacije i inverzije, kako postati Supermen, Betmen ili vila u Ljuljanku, igre u paru sa roditeljima i opuštanje u Ljuljanku.

Radionica je namenjena deci od 5 do 12 godina u pratnji roditelja. Cena radionice je 1500 dinara za jedno dete i 2500 dinara za dvoje dece.

U cenu ulazi korišćenje jednog Ljuljanka po detetu i roditelju, 60 minuta radionica i teorijsko objašnjenje za roditelje o korisnosti svake igre i pokreta.

Broj učesnika je ograničen, stoga je neophodno prijaviti se na broj telefona 063 7511 796.

Radionicu vode Ana i Miloš Ninković, instruktori vežbanja, osnivači Lebdećeg sistema vežbanja i Ljuljanka.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: