Indonežanska pijaca na Kalemegdanu

Turistička organizacija “Jungle Travel” koja organizuje neobična putovanja u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije, 31. avgusta, na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja, u okviru “Kalimantan Wonderland” koncepta održaće manifestaciju pod nazivom “Indonežanska pijaca”.

Ova manifestacija je osmišljena sa namerom da posetiocima predstavi kulturu Indonezije i pruži im mogućnost da osete duh ove egzotične zemlje u samom srcu Beograda.

Gosti će imati prilke da uživaju u mnogobrojnom kulturnom i muzičkom sadržaju koji će im preneti čari Indonezije i njene pokrajne Kalimantan.
Na glavnoj bini se očekuje nastup plesnih grupa koje će predstaviti tradicionalni ples sa Kalimantana koji će publiku kroz muziku i igru uvesti u priču egzotike i istočnjačke tradicije Indonezije.

Pored plesnog performansa posetioci će moći da obiđu i brojne sadržaje koji su namenjeni za sve uzraste: “food corner”, galerija slika, pijaca nakita, video prezentacije, dečiji kutak, plesne škole, podela vrednih nagrada, humanitarne akcije, promovisanje stipendija itd.

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce, dok će se od 23 časa ulaz za Julian Jeweil & Technasia / Kalimantan Wonderland / 31. August naplaćivati.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: