Dečiji sajam ove godine na otvorenom

Dečiji sajam održaće se 12. i 13. septembra 2020. godine u Savskom parku koji se nalazi u Beogradu na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 20 časova, a ulaz će biti besplatan.

Igra, smeh, pesma i zabava zaštitni su znak Dečijeg sajma, tako da posetioce i ove godine očekuje bogat program na bini i na sportskim terenima. Brojni nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, kao i najpopularnije dečije pesme koje će izvoditi horovi samo su deo programa koji će se odvijati na glavnoj bini tokom osamnaest sati trajanja manifestacije. Takođe, mališani će imati priliku da uživaju u druženju sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, animatorima i klovnovima.

Istovremeno, dobar provod je zagarantovan i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima. Pored zabave za mališane, važan segment predstavlja i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, dva puta godišnje u prolećnom i jesenjem terminu. Ove godine, zbog situacije koja se događa u celom svetu, Dečiji sajam se održava u septembru, na otvorenom prostoru i uz manji broj izlagača, poštujući sve preporuke struke.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: