Teksas jakna – komad bez kog ne možemo da zamislimo proleće

Sa sunčanim prolećnim danima, stiglo je i vreme za lagane haljine i suknje u pastelnim i veselim bojama proleća. Međutim, dok temperature još uvek ne budu za kratke rukave i bose noge, omiljene haljine nosićemo u kombinaciji sa mantilima i teksas jaknama.

Teksas jakna jedan je od modnih klasika koji nikada ne izlazi iz mode i vraćamo joj se iz sezone u sezonu. Iako spada u sportske komade, osim uz farmerke, patike i majice, ovu jaknu možete nositi i uz svečane haljine i visoke potpetice i tako svom elegantnom stajlingu dati dozu nonšalantnosti. Slaže se uz sve boje i stilove i upravo to je ono što ovaj komad čini vanvremenskim.

Teksas jakne se javljaju u različitim nijansama plave, različitim dužinama, krojevima, a često su ukrašene i aplikacijama, vezom, zanimljivim natpisima ili drugim detaljima. Nose se kratki strukirani modeli, ali i širi i duži koji su posebno aktuelni poslednjih godina. S obzirom na veliki izbor modela, teško nam je da se odlučimo za samo jedan komad, ali bez obzira za koju se odlučite, budite sigurne da ćete ovaj komad nositi još godinama u mnogim prilikama i kombinacijama. Ovo je savršen komad koji treba da se nađe u vašem prtljagu na prolećnim, jesenjim, ali i letnjim putovanjima jer će se vam odlično poslužiti u hladnim letnjim večerima. U nastavku pogledajte kako devojke na Instagramu nose ovu jaknu i potražite inspiraciju u njihovim autfitima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: