Ideje za uređenje svečane praznične trpeze

Praznici su dani za porodicu, ljubav, osmehe, ali i za uživanje u hrani. Pored izobilja ukusne hrane koja se tih dana priprema, obratite pažnju na dekorisanje trpeze kako bi ugođaj bio potpun. Potrudite se da sve izgleda svečano i što je najvažnije pripremajte jela sa puno ljubavi. Prednovogodišnja euforija, kićenje novogodišnje jelke, uređenje doma, kao i uređenje praznične trpeze su male radosti za koje nisu potrebna ogromna ulaganja već malo dobre volje i kreativnosti.

Za zanimljivu dekoraciju vam je potrebno par stvari koje sigurno imate u kući, svečani stolnjaci, ukrsne sveće, nadstolnjaci, podmetači, novogodišnje salvete, kristali i ukrasi. Verovatno ćete upotrebiti svoj svečani servis za ručavanje, ali za dekorisasanje praznične trpeze vam nije potrebno mnogo novca već malo mašte i dekorativni detalji poput zelenila i šišarki koji će učiniti da se stvori magična atmosfera.

Mi smo vam pripremili zanimljive predloge koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za dekorisanje trpeze u prazničnom duhu, ali smo sigurni da će svaka trpeza biti potpuno drugačija i orginalna jer ćete je pripremati sa puno ljubavi za svoje najmilije.

ž

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: