Najpopularnije naočare za sunce ovog leta

Preplanula slana koža, razbarušena kosa, trag od kupaćeg kostima, talasi i čaša omiljenog pića. Ovako zamišljamo savršeni letnji dan. Na plaži nam je potrebno veoma malo aksesoara, ali jedan bez kog ne možemo da zamislimo leto su naočare za sunce.

Bez obzira da li imate sreću da ovo leto provodite na plaži, uživate u obilascima naše zemlje ili ispijate kafu u bašti omiljenog kafića, naočare za sunce potrebne su vam u svakoj prilici. Osim što štite oči od štetnih UV zraka, one su neizostavan aksesoar svakog letnjeg autfita. Uz slamnati šešir, svaku odevnu kombinaciju učiniće glamuroznom, a idealne su i da iza njih sakrijete umorne oči. U vrelim letnjim danima šminku svodimo na minimum, pa su velike naočare savršen način da uvek budemo spremne i doterane.

Ukoliko planirate da se ovog leta ponovite naočarama za sunce, u nastavku otkrijte najpopularnije modele.

Modeli mačkastog oblika vladaju već nekoliko sezona, a ove godine posebno su u trendu one manjih dimenzija. Različiti brendovi ih imaju u svojim ponudama, a osim klasičnih crnih nose se i u beloj i crvenoj boji. Savršen su izbor za sve dame koje vole retro izgled.

Još jedan trend koji traje su naočare sa metalnim okvirom. Tu se posebno ističe Rej Ban “Round” model, koji je popularan i zbog pristupačne cene ovog brenda u odnosu na konkurenciju.

Jedan od novih trendova ovog leta su predimenzionirane osmougaone naočare koje su predstavili brendovi Valentino i Guči, a posebno su atraktivne u beloj boji koja savršeno pristaje preplanulom tenu.

Versaće je u futurističkoj kampanji sa Kendal Džener predstavio limitiranu kolekciju redizajniranih modela “Meduza” sunčanih naočara sa velikim zlatnim amblemom, koje su prethodno viđene na reviji za proleće/leto 2020, a koje su postale veoma popularne i osim u klasičnoj crnoj, mogu se naći u različitim bojama, kako okvira, tako i stakala.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: