Ekološke patike koje obožavaju trendseterke

Patike su najpopularniji par obuće u gotovo svakoj prilici, kombinaciji i godišnjem dobu. Dok su poslednjih godina u trendu glomazne patike, iz mode nikada ne izlaze klasični beli modeli. Upravo takve patike brenda Veja omiljeni su par influensera.

Dvojica Francuza 2004. godine pokrenuli su marku Veja. Minimalistički stil, kvalitet, pristupačna cena i održivost razlozi su zbog kojih su devojke širom sveta, uključujući i Megan Markl poludele za ovim brendom.

Veja se ne oglašava, umesto u reklamu novac ulaže u kvalitet, a posluje isključivo prema etičkim načelima proizvodnje i svoje carstvo gradi na ekološkim principima. Svi materijali koji se koriste u izradi ovih patika su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila.

Njihove patike jednostavnog dizajna sa istaknutim slovom V sa strana nose i žene i muškarci, a samo u prošloj godini su prodali preko pola miliona pari. Ukoliko želite da i vi ponesete ove popularne patike, možete ih je naručiti preko zvaničnog sajta.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: