4 stvari koje žene od stila nikada ne bi obukle

Čini nam se da je danas kada je moda u pitanju sve dozvoljeno, tako da se na ulicama mogu videti najneobičnije kombinacije i spajanje nespojivog. Ipak, kada su dame od stila u pitanju, postoje komadi koje one nikada ne bi obukle. Otkrivamo vam ih.

Sportska odeća i obuća u nesportskim prilikama

Na našim ulicama često možemo videti devojke i žene u helankama ili trenerkama, međutim ovim komadima mesto je jedino u teretanama, odnosno prilikom vežbanja. Izuzetak su crne helanke koje se mogu poneti jedino u kombinaciji sa tunikom ili dužim džemperom.

Istaknuto ime brenda

Iako mnoge dizajnerske kuće često izbacuju komade na kojima je istaknuto ime i logo brenda, prave dame izbeći će ove komade. Nikada ne zaboravite da vi nosite odeću, a ne ona vas.

Preuska odeća

Bez obzira na to koliko ste zgodne, haljine koje ističu svaku oblinu na telu nisu poželjne osim u večernjim prilikama. U dnevnim varijantama one mogu izgledati vulgarno zbog čega ih treba izbegavati.

Neodgovarajuć donji veš

Iako žene često misle da na donjem vešu mogu uštedeti jer se on ne vidi, dame će voditi računa o svakom detalju, pa tako i o komadima koji nisu svima vidljivi. Žene od stila ne nose push-up grudnjake. Sav stari izbeledi veš izbacite što pre iz ormana. Važno je da se donji veš ne ocrtava na odeći, da se nosi odgovarajuća veličina, model i boja. U zavisnosti od ostatka odeće, odgovaraće vam i različiti komadi, a nekada je najbolje rešenje da grudnjak ostavite kod kuće jer bretele koje vire nisu poželjan prizor.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: