7 kombinacija Leoni Han sa Nedelje mode za svaki dan u nedelji

Epidemija koronavirusa uticala je na sve sfere naših života, na sve grane privrede i sva zanimanja. Tako nije pošteđena ni moda. Mesecima je bilo upitno šta će se dogoditi sa Nedeljama mode ove jeseni, ali odlučeno je da se one ipak održe jer “Show must go on”. Prestonice mode su tiše, manje je revija, gosti nose maske i ne oseća se prava atmosfera karakteristična za mesec mode. Ipak, to nije sprečilo modne kuće da predstave svoje kolekcije za proleće/leto 2021, a ni ljubiteljke mode da uživaju u revijama i pritom na ulicama Milana i Pariza kao i uvek ponesu kombinacije koje često privuku više pažnje nego one koje su modeli poneli na pistama.

Ovog puta obratili smo posebnu pažnju na najpoznatiju nemačku influenserku Leoni Han. Ova šarmantna plavuša diplomirala je poslovno upravljanje, radila je kao konsultant za strategiju, a prethodno zanimanje sigurno joj je pomoglo da izgradi veoma uspešan brend od svog bloga “Ohh Couture” koji je započela 2014. godine. Jedna je od najuspešnijih svetskih blogerki sa preko 2,7 miliona pratilaca na Instagramu i brojnim saradnjama sa najvećim svetskim brendovima poput Diora, Fendija, Živenšija, Čoparda, Svarovskog i Tomi Hilfigera, dok je za Luj Viton i La Mer bila zaštitno lice njihovih svetskih kampanja.

Na svom blogu aktivna je i danas, gde sa pratiocima deli originalne odevne kombinacije i fotografije i savete sa putovanja širom sveta. Trenutno se nalazi u Parizu na “Fashion Week”-u, a mi smo među njenim kombinacijama koje je ponela u ovom gradu i prethodno u Milanu tokom trajanja tamošnje Nedelje mode potražili inspiraciju za jesenju nedelju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: