Sutra počinje festival “Najslađi ukusi Beograda”

U subotu i nedelju, 19. i 20. septembra na Trgu republike biće održan festival slatkiša pod nazivom “Najslađi ukusi Beograda”.

Svi slatkiši koje ste ikada probali, kao i mnogi koje još niste, činiće samo delić ponude na festivalu koji se održava u mnogim svetskim metropolama, a koji će drugu godinu zaredom upisati našu prestonicu na mapu slatkog sveta.

Posetioci će imati priliku na Trgu republike da uživaju u ranovrsnim slatkišima, sladoledima, čokoladama i konditorskim proizvodima koji na jednom mestu okupljaju najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoje detinjstvo.

Ovaj “slatki” događaj svečano će se otvoriti u 10 časova, a posetioci festivala imaće zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta.

I ove godine festival će imati humanitarnu notu – svi slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: