Posetite prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti

Sredinu juna u Beogradu obeležiće “Wine Garden”, nova manifestacija, koja će biti održana 15. i 16. juna u Botaničkoj bašti, jednom od najlepših prostora centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.

U skladu sa izuzetnim okruženjem i atmosferom koju, u letnjim danima, pruža ova divna zelena oaza, “Wine Garden” donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da  uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19 časova, uz laganu šetnju kroz baštu. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja. 

Pored dnevnih programa obe večeri će biti začinjene i koncertima. U subotu 15. juna od 20 časova koncert će održati Lena Kovačević, dok će u nedelju 16. juna, takođe od 20 časova održati koncert sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis.

Prodaja karata vrši se preko prodajnih mreža Tickets.rs, DD Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je ograničen.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: