Novogodišnja simfonija u Sava centru

Fondacija “Deca deci” i Dečja filharmonija, 15. decembra sa početkom u 19 časova u Velikoj dvorani Sava centra priređuju tradicionalni gala koncert, namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija.

Ovaj koncert mladih virtuoza svake godine među prvima donosi duh praznika i pretvara jedno obično zimsko veče u pravu Novogodišnju simfoniju.

Na repertoaru će se ove godine naći neprolazna dela klasične muzike Mocarta, Čajkovskog, Štrausa, Baha, Bizea, koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju dečjeg orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića.

Beogradska publika će 15. decembra moći da uživa i u tradicionalnim božićnim pesmama, popularnim operskim arijama kao i savremenim muzičkim numerama, a uz orkestar Dečje filharmonije na koncertu će nastupiti i Hor dečijeg kulturnog centra Beograda kao i specijalni gosti iznenađenja.

Voditeljke programa su glumica Marija Bergam i urednica i tv voditeljka Dušica Spasić.

Kupovinom VIP karata za koncert možete postati donator fondacije “Deca deci”. Cena gold karte je 12.000 din, silver karte 6.000 din i bronze 3.500 din. Žiro račun Fondacije “Deca deci” je: 205-125627-52

Pojedinačne ulaznice možete kupiti na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Ticket Vision po cenama od 800, 1.100 i 2.000 dinara.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: