Jesenji Beogradski noćni market

Jesenji Beogradski noćni market održaće se u petak 12. oktobra od 18 do 24 časa na “Kalenić” pijaci. Ova manifestacija, koja će se ovog petka održati po 16. put, održava se na gradskim pijacama u večernjim satima, kada pored najboljih pijačnih prodavaca na tezgama izlažu i najbolji restorani, mladi dizajneri, proizvođači delikatesa, umetnici, vinarije i ostali ugostitelji, koji od pijaca na taj dan prave najveći restoran i najveću umetničku izložbu pod otvorenim nebom.

Beogradski noćni market pruža posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Sa druge strane, izlagači – male porodične radionice, zanatlije, dizajneri i umetnici, imaju šansu da svoje proizvode predstave i ponude posetiocima, kojih u proseku ima oko 20.000 po manifestaciji.

Uz kupovinu, nastup di-džeja i ponudu kraft pivara, vinara i najboljih restorana, ovog petka doživećete sjajnu atmosferu i užitak za sva čula. Ulaz je besplatan.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: