Beogradski noćni market u znaku ljubavi i vina

JKP ”Gradske pijace” i ”BGD market“ zakazali su prvo ovogodišnje zajedničko druženje za petak, 14. februar, od 18 do 24 časa na pijaci Blok 44 pod sloganom ”Ljubav i vino”.

I dok se tradicionalno vodi polemika, da li se 14. februara proslavlja Sveti Trifun ili Sveti Valentin, organizatori su odlučili da spoje ova dva praznika i ovaj poseban datum posvete ljubavi, vinogradarima, vinarima i ljubiteljima vina.

Na Beogradskom noćnom marketu posetioci će uz besplatan ulaz biti u prilici da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta.

Muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market, pod sloganom ”Ljubav i vino“, biće pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di-džeja Brkatog.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: