“Mašta može svašta” druženja za mališane u Ikei

Robna kuća Ikea organizuje “Mašta može svašta” druženja u kojima svako dete ima priliku da crtama i bojama dočara svoju igračku iz snova. Druženja će biti održana 16. i 17. novembra, kao i 23. i 24. novembra ispred Småland igraonice od 11 do 20h.

Prijatelji iz mašte vaših mališana mogu postati stvarni, jer će prema odabranim crtežima biti izrađene prave plišane igračke koje će postati deo “Ikea Sagoskatt” kolekcije.

Deca do 12 godina crtaće svoju igračku iz snova u robnoj kući Ikea. Kako bi igračka bila baš kakvu je zamišljaju, deca će moći da se posluže olovkama, bojicama i flomasterima.

Pravo učestvovanja na takmičenju imaju deca čiji su roditelji ili staratelji članovi Ikea Family kluba. Potrebno je da roditelji i staratelji popune obrazac i svojim potpisom prihvate uslove takmičenja, a obrazac podnesu uz crtež.

Ikea Family članovi biće obavešteni o početku onlajn glasanja putem mejla. Svaki član moći će da glasa samo jednom.

U svakoj zemlji 50 crteža s najviše onlajn glasova Ikea Family članova ući će u finale. Od toga 15 najboljih crteža (koje će kod nas odabrati Ikea Srbija) biće poslato u Švedsku. Zatim će poseban Ikea žiri u periodu nakon februara 2020. godine da odabere i objavi 6 međunarodnih pobednika čiji će crteži biti pretvoreni u “Sagoskatt” plišane igračke. One će početi da se prodaju u ograničenim količinama na jesen 2020. godine u robnim kućama Ikea širom sveta.

Sve dodatne informacije potražite na sajtu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: