U četvrtak nam stiže dugoočekivana kolekcija Giambattista Valli X H&M

Ovog četvrtka u prodavnice širom sveta stiže najnovija kolaboracija švedske kuće H&M. Ova modna kuća svake jeseni obraduje nas saradnjom sa najvećim kreatorima današnjice, a za ovogodišnju saradnju izabran je čuveni italijanski dizajner Giambattista Valli. Kolekcija je javnosti prvi put predstavljena na ekskluzivnoj reviji u Rimu, Valijevom rodnom gradu, gde su kreacije nosile najveće zvezde svetskog modelinga, a nedavno je kolekcija predstavljena i u Beogradu. U našoj zemlji, u prodaji će se naći od 7. novembra u prodavnici H&M u Knez Mihailovoj 9.

Kolekcija sadrži odevne komade za žene i muškarce, kao i aksesoare. Ovo je prvi put da čuveni kreator ulazi u svet muške mode. Vali je poznat po moćnim, samouverenim, smelim i elegantnim komadima, a upravo takva je i ova dugoočekivana kolekcija. Prve kreacije iz predstojeće kolekcije viđene su još na filmskom festivalu u Kanu u maju kada je Kendal Džener ponela asimetričnu pink haljinu sa bogatim slojevima tila, a upravo je Kendal bila glavna zvezda večeri na nedavnom predstavljanju kolekcije u Rimu kada je pistom prošetala u još nekoliko romantičnih kreacija.

Osim haljina sa tilom, u kolekciji će se naći čarape sa natpisima, crne elegantne haljine, životinjski dezen, šljokice, karneri, cvetni dezen, veštačko krzno i mnogo zanimljivih komada.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: