Pronašli smo pristupačnu verziju čuvenog Izabel Maran kaiša

Svi ljubitelji stila znaju koliko su modni dodaci značajni u kreiranju autfita. Upravo kvalitetni modni dodatak poput torbe, kaiša, šešira ili marame napraviće razliku i najjednostavniju kombinaciju pretvoriti u stajliš. Ipak, nije dovoljno samo staviti na sebe bilo koju kapu ili ešarpu, već je kombinovanje modnih dodataka veština po kojoj se prepoznaju najveće modne ikone.

Jedan od modnih dodataka koji će nesumnjivo nadograditi gotovo svaki stajling je kaiš. Ovaj komad odavno je izgubio prvobitnu ulogu isključivog držanja pantalona i postao detalj koji možemo nositi preko haljina, sakoa, kaputa, džempera. Kaišem ćemo istaći struk, ali i pohvaliti se brendiranim detaljem, jer su upravo kaiševi detalj koji mogu priuštiti i oni koji ne kupuju u “high end” buticima, a šnale kaiševa sa logom brenda jasno će staviti do znanja o poreklu kaiša, za one kojima je to važno.

Kako se menjaju trendovi, tako se poslednjih godina menjaju i načini nošenja kaiševa. Posebnu popularnost stekli su kaiševi sa dve šnale, ali još više su se istakli modeli bez šnale, odnosno važniji od samog kaiša je način na koji se vezuju. Tanki kaiševi vezani u čvor pre nekoliko godina preplavili su modne piste, ulice i društvene mreže, a ovaj trend ne jenjava ni danas.

Različiti kreativni načini vezivanja kaiševa ipak zahtevaju malo truda, ali se zato čuvena francuska kreatorka Izabel Maran dosetila i kreirala kaiš namenjen uravo za ovakav način vezivanja. Dizajnerka čiji komadi postaju globalni trend od prvog dana, ni sa ovim kaišem nije napravila grešku. Tanki kožni kaiš “Lecce” savršeno je postigao efekat elegancije i francuskog šika i sve to ne gubeći na funkcionalnosti.

Ipak, ukoliko vam nije važno da nosite kaiš sa potpisom slavne kreatorke, obradovaće vas vest da isti kaiš možete naći i u domaćoj proizvodnji po višestruko nižoj ceni. “Gaucho Leather Accessorize” je porodični brend osnovan 1992. godine koji se bavi ručnom izradom kožnih aksesoara. Upravo u njihovoj radionici možete pronaći model kaiša “Zaria” koji je gotovo identičan modelu Izabel Maran. Izrađen od kvalitetne italijanske goveđe kože u različitim bojama ili popularnim životinjskim uzorcima, ovaj komad doneće dozu glamura i prefinjenosti vašim svakodnevnim kombinacijama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: