Otkrijte sandale koje vrište: “Leto”

Ukoliko pratite trendove na društvenim mrežama, nemoguće je da niste primetili sve popularniju obuću američkog brenda “Nomadic State Of Mind”.

Kasnih 90-ih godina Amerikanac Kris Anderson pokrenuo je ovaj brend, čija se proizvodnja odvijala u njegovom kombiju, koji mu je služio kao kamper. Kombi mu je bio pokretna radionica, kancelarija i prodajno mesto, pa je uz svoj dnevni posao, noću obilazio muzičke festivale prodajući sandale.

Posao je u međuvremenu porastao i sada se većina sandala od recikliranog konopca ručno plete u Nikaragvi, a proizvodnja se odvija na mestu stare napuštene plantaže kafe.

U prodaji brenda nalazi se više modela papuča i sandala za žene, muškarce i decu u nekoliko boja. Popularnost duguju izuzetnoj udobnosti i laganosti, kao i dugotrajnosti. Ručno su ispletene od mekanog i recikliranog konopca, otporne su na izbeljivače, hlor i slanu vodu i mogu se prati u veš mašini.

Ove sandale koje se mogu nositi na egzotičnim plažama, u gradskim šetnjama ili izlascima, nose i mnoga lica iz sveta mode poput Ralf Lorena, Kjare Feranji i Negin Mirasalehi. Uz belu haljinu, slamnati šešir i ceger, “Nomadic” sandale savršen su dodatak letnjoj uniformi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: