Marija Kilibarda predstavila je svoj brend nakita

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, osim u svom redovnom poslu, odlučila je da se oproba i u dizajniranju nakita. Nedavno je pokrenula svoj brend KI na kome je vredno radila proteklih meseci. Osim što su to početna slova njenog prezimena, KI znači cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.

Ono što ćete prvo zapaziti kod ovog nakita su forma i kombinacija crne i zlatne boje. Prva kolekcija KI nakita “Lavirint”, napravljena je u kombinacijama pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije. Dizajn je inspirisan klasičnim formama, tako da je stil nakita lako uklopljiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku u toku dana i večeri.

Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete – zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

‘’S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kojem ću sa našim devojkama da udružim energije i odakle ćemo na dalje da sijamo zajedno. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbudjena zbog svega što dolazi.‘’ – kaže Marija.

Prva kolekcija KI nakita sastoji se od ogrlica, prstenja, minđuša i narukvica. Editorijal je uradio fotograf Miša Obradović, a kolekcija je dostupna na sajtu.

Nema tagova 0

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: