Ljubav kroz pšenična polja Francuske- spektakularna revija poznatog dizajnera o kojoj priča svet

U vreme kada se svet suočava sa pandemijom koronavirusa, kada su otkazane gotovo sve manifestacije i okupljanja, kada se čini da je sve stalo, moda je ipak uspela da pronađe put do svoje publike. Savršenstvo prirode nepresušna je inspiracija, a dokaz za to je i sinoćnja revija poznatog francuskog dizajnera Simona Porta Žakmusa koja je oduševila svet.

U malom selu nadomak Pariza, dizajner je na reviji kroz pšenična polja prikazao svoju kolekciju muške i ženske odeće za proleće/leto 2021. Kolekcija nosi naziv “L’Amour”, što u prevodu znači “ljubav”, a ideja revije je bila da okupi ljude kako bi slavili ljubav, ali i da ih podseti da ona može ojačati i opstati uprkos fizičkoj razdvojenosti.

“Zamišljao sam ljude kako se okupljaju slaveći ljubav. Koreografija Aleksandra Ekmana i film Emira Kursturice “Dom za vešanje” sa svojim očaravajućim realizmom, predstavili su scene svečanosti, velike i male. Ali ono što je tako lepo u L’Amour-u je kako može izdržati – ponekad čak i ojačati – u nedostatku ljudi koji su zajedno” – napisao je dizajner na Instagramu, gde je takođe podelio zapanjujući pogled svoje vijugave piste.

Na spektakularnoj pisti dugačkoj 600 metara gledaoci su sa bezbedne udaljenosti mogli da vide nove modele u bež, belim, crnim, zemljanim tonovima, ali i bojama peska.

Zbog čega je je ova revija oduševila svet pogledajte na fotografijma u nastavku.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: