Budite stilizovane i na snegu

Iako zima mnogima nije omiljeno godišnje doba, ne treba zaboraviti sve njene čari. Osim novogodišnjim i božićnim praznicima, zimi se najviše radujemo snegu. Delovi naše zemlje konačno su se zabeleli, zbog čega su se mnogi uputili na planine. Ukoliko i vi planirate da predstojeće neradne dane iskoristite za boravak na snegu, donosimo vam predloge kako da budete stilizovane uprkos niskim temperaturama i padavinama.

Zimu i modu mnogi retko povezuju jer nam je u hladnim mesecima najvažnije da budemo obučene kako bismo se zagrejali, pa nam stil nije prioritet. Međutim, topla odeća, udobnost i lep autfit nisu međusobno isključivi, tako da bez obzira da li uživate u zimskim sportovima ili vreme na snegu radije provodite ispijajući tople napitke to možete činiti i savršeno stilizovane.

Za stajliš zimski autfit ključni komad je jakna. Nose se duge perjane jakne, parke, tedi kaputi ili skijaške jakne, u različitim bojama. Ipak, ono što je posebno moderno poslednjih sezona su svetle boje u kojima ćete se savršeno uklopiti sa snežnim ambijentom. Ono što je podjednako važno su kvalitetne tople nepromočive čizme. Posebno su popularne Ugg, a posednjih godina na prvom mestu su Inukii čizme. Iako se smatraju “ružnim”, ovi modeli su idealan izbor za boravak na planini.

Ostalo je da izaberete omiljeno pletivo, termo helanke ili pantalone i nikako ne zaboravite zimske modne dodatke. Osim što će vas grejati, kapa, šal i rukavice upotpuniće vaš stajling. Zato izaberite kvalitetne komade u omiljenoj boji. Vodite računa o materijalima, u ponudi možete naći ručno pletene vunene komade koji će vas grejati godinama, a ujedno ćete kupovinom njih podržati male preduzetnike kojima je potrebna pomoć u ovim kriznim vremenima.

Među fotografijama u nastavku pronađite inspiraciju za svoj savršeni zimski autfit i uživajte u prirodi, snegu i praznicima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: